"Συγχαρητήρια στους παίκτες, ακόμα μία νίκη. Πόσες έχουμε; 23. Ναι, φυσικά πρόκειται για ρεκόρ και το εκτιμούμε πραγματικά. Έχουμε σταθερότητα σε όλη τη σεζόν. Απόψε νικήσαμε με 17% στο τρίποντο και δέκα άστοχες βολές στο γήπεδό μας. Οπότε γι' αυτό πρέπει να συγχαρούμε τους αθλητές μας. Είχαμε 23 ασίστ, ενώ αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ. Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο μέρος, ήταν φανερό αυτό, όμως στη δεύτερη περίοδο χρειαστήκαμε απλώς μερικά λεπτά για να δώσουμε τον ρυθμό μας και να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό και καλή τύχη.

Δεν υπάρχει τρίτος σέντερ στα δικά μου μάτια και σε κανέναν στην ομάδα. Όλοι είμαστε ίσοι, όλοι έχουν δυνατότητες και όλοι έχουν χαρακτήρα/νοοτροπία. Ήταν καλό ματς, αξιοποιήσαμε καλά τον Μπλακ κοντά στο καλάθι, σούταρε και τις βολές καλά. Γενικά χωρίς υψηλά επίπεδα απόδοσης, κερδίζουμε σημαντικά παιχνίδια και δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το πρέπει, έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και έμεινε στο ματς. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι με όλο το ρόστερ, με το βάθος του πάγκου, μπορεί να έχει συνέχεια σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κάναν ήρθε σήμερα, έκανε μεγάλο ταξίδι από τις ΗΠΑ. Όσοι έχουν παιδιά, ξέρουν ότι δεν κοιμάσαι σε τέτοιες στιγμές. Ήταν εξοντωμένος. Έχουμε παίξει πολλά και πολύ σημαντικά παιχνίδια χωρίς starters, όλοι έχουν λείψει. Δεν μπορώ να λέω εγώ ότι ουδείς αναντικατάστατος και να βάλω σήμερα τον Κάναν να παίξει. Δεν θεωρώ ότι ήταν κάποια καινοτομία δική μου, κάθε προπονητής το ίδιο θα έκανε.

Θέλουμε μία νίκη για να τερματίσουμε πρώτοι, δείτε τι μάχη γίνεται για να μπουν κάποιες ομάδες στην οκτάδα. Έχουμε παίξει με μεγάλη συνέπεια, κάποιες φορές παίζουμε πολύ καλύτερα, κάναμε ήττες, αλλά δείχνουμε σταθερότητα. Νικήσαμε χωρίς να σουτάρουμε καλά, ενώ γενικά ψάχνουμε το περιφερειακό σουτ μετά από κυκλοφορία της μπάλας. Νομίζω ότι θα φορτσάρουμε μπαίνοντας στα playoffs, όλοι έχουν την επίγνωση, θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε καλά παιχνίδια. Είμαστε ομάδα με καλούς σουτέρ, με καλή δημιουργία για να βάλουμε περιφερειακά σουτ, έχουμε και καλούς ψηλούς για ισορροπία. Δεν μπορώ να επικεντρώσω στο σταφ στο πώς πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα, οι παίκτες έχουν τη ρουτίνα τους. Όλοι είμαστε λίγο πιεσμένοι, στην τελική ευθεία θα είμαστε όπως πρέπει".