Ακολουθούν οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την νίκη επι της Βαλένθιας.

"Θεωρώ αυτή τη νίκη μία από τις σημαντικότερες στη σεζόν, επειδή ερχόμασταν από το Κύπελλο Ελλάδας στο οποίο δώσαμε τρεις αγώνες σε τρεις ημέρες. Ήμασταν σε εορταστική διάθεση, η Βαλένθια είχε τεράστιο κίνητρο και περισσότερη ενέργεια. Γύρισε τη μπάλα καλά και γι' αυτό πέσαμε στο -10 στο τέλος του πρώτου μέρους. Η τρίτη περίοδος ήταν καταπληκτική, είχαμε κίνητρο για να αμυνθούμε και έτσι να βρούμε ρυθμό στην άμυνα. Στο τέλος είχαμε δέκα περισσότερες κατοχές από τα επιθετικά μας ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, θα συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση, όπως κάνουμε πάντα.

Φυσικά και πιστεύω ότι θα είμαστε στα playoffs. Η Βαλένθια είναι μία σκληρή ανταγωνίστρια, νίκησε δύο φορές την Αναντολού Εφές, οπότε αυτό είναι σημαντικό. Είναι μία ομάδα με καλό μπάσκετ, έχει έμπειρους παίκτες και έχει πλέον και αθλητικότητα. Έχει ψηλούς που μπορούν να κυριαρχήσουν. Δεν ξεχνάω ότι χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά.

Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε τώρα για τον Βεζένκοβ και τους Κινγκς, όχι τώρα που είμαστε πρώτοι στη EuroLeague και στην Α1. Έχει συμβόλαιο με εμάς, δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται. Θα δούμε μετά από το τέλος της σεζόν, δεν ξέρω αν θα έχει πρόταση από τους Σακραμέντο Κινγκς, ξέρω ότι ο Σάσα είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας μας. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, τον θέλουμε απεγνωσμένα μαζί μας. Η σεζόν είναι μπροστά μας και έχουμε πολλούς στόχους να πετύχουμε".