Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7:

«Μετά τον αγώνα με την Φράιμπουργκ και την άδικη τιμωρία μας, -κλείσιμο του ιστορικού μας πετάλου-  με το πρόσχημα ότι άναψαν καπνογόνα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας! Στον αγώνα αυτό υπήρξε μια καταπληκτική  ατμόσφαιρα και έγινε ότι συνηθίζουν να κάνουν οι οπαδοί σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Η θέση μας είναι, ότι το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα που αυτοί δημιουργούν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Αυτό το αντιλήφθηκαν ανεξαιρέτως όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη,στα δύο χρόνια που τα γήπεδα ήταν άδεια λόγω του covid!

Ήταν ανάλατο και βαρετό, με λίγα λόγια δεν ήταν κανονικό ποδόσφαιρο!

Αντί λοιπόν αυτή η εγκληματική οργάνωση που λέγεται ουέφα να χαίρεται που οι οπαδοί δημιούργησαν μια ζηλευτή ατμόσφαιρα, που ανεβάζει στα ύψη το προϊόν,αυτή ΤΙΜΩΡΗΣΕ την  ομάδα μας χωρίς να υπάρχουν ούτε ρίψεις, ούτε επεισόδια!

Δεν θα περάσει έτσι μια ακόμα αδικία!

Έχουμε ανοιχτή κόντρα με την ΟΥΕΦΑ και οι εντολές της μπορούν να γίνονται δεκτές μόνο απ’ τους υποτακτικούς της.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη δηλώνουμε ότι δεν θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στην αρχή του αγώνα,όπως ειναι η εντολή της ΟΥΕΦΑ,

ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ φόρο τιμής όπως αρμόζει στα θύματα της Ινδονησίας στο 174ο δευτερόλεπτο (όσα και τα θύματα), δηλαδή  στα 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα!

ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο στο Καραϊσκάκη,να τιμήσουμε τα θύματα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή και όχι οπότε θέλουν οι καλοπληρωμένοι χαρτογιακάδες, δήθεν ποδοσφαιρικοί παράγοντες της ΟΥΕΦΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ σε αυτούς που επιλέξανε για ακόμα μια φορά να κάνουνε ΖΗΜΙΑ στον Ολυμπιακό!

Όλος ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στο 174ο δευτερόλεπτο!
Υ.Γ ΠΟΛΕΜΟ θέλετε θα τον έχετε…

Θεοδωρίδη μην πατήσεις στο Καραισκάκη!

Την Πέμπτη η ΘΥΡΑ 7 θα είναι απέναντι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, μόνο για την μαφία της ΟΥΕΦΑ έχει συμβεί».